Αρτοποιείο Δημητσάνα Αρκαδίας - ΓΛΥΚΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ - Φούρνος - Ζαχαροπλαστείο - Καφές - Γλυκά Του Κουταλιού - Σιροπιαστά - Τούρτες - Προφιτερόλ - Ψωμί - Τσουρέκι - Κρουασάν - Δημητσάνα - Αρκαδίας

5877 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Δημητσάνα
Περιοχή: Αρκαδία
Τηλέφωνο: 2795032713
Κινητό: 6981468936 (Υπεύθυνη Καταστήματος)
Τ.Κ.: 22007
Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
Fax: -
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.glikomparoyti.gr
Στο αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας “ΓΛΥΚΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ” το οποίο βρίσκεται στην Δημητσάνα Αρκαδίας, μπορείτε καθημερινά να απολαύσετε εξαιρετικά αρτοσκευάσματα αλλά και λαχταριστά γλυκά που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιό απαιτητικό γευσιγνώστη.   Με αρχή και στόχο την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντα, το αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας προσφέρει αυθεντικές γεύσεις στο κοινό που απαιτεί ποιότητα.   Καθημερινά σε εμάς θα βρείτε φρέσκο ψωμί, μεγάλη πο...
5877 Επισκέπτες:

Δημητσάνα, Αρκαδία

5877 Επισκέπτες:

Στο αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας “ΓΛΥΚΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ” το οποίο βρίσκεται στην Δημητσάνα Αρκαδίας, μπορείτε καθημερινά να απολαύσετε εξαιρετικά αρτοσκευάσματα αλλά και λαχταριστά γλυκά που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιό απαιτητικό γευσιγνώστη.

 

Με αρχή και στόχο την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντα, το αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας προσφέρει αυθεντικές γεύσεις στο κοινό που απαιτεί ποιότητα.

 

Καθημερινά σε εμάς θα βρείτε φρέσκο ψωμί, μεγάλη ποικιλία από αρτοσκευάσματα και σάντουιτς. Επίσης στο εργαστήριο μας δημιουργούμε και σας προσφέρουμε μοναδικές λιχουδιές για την προσωπική σας ευχαρίστηση αλλά και τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Προϊόντα

Αρτοποιείο
Φούρνος
Ζαχαροπλαστείο
Καφές
Γλυκά Του Κουταλιού
Σιροπιαστά
Τούρτες
Προφιτερόλ
Ψωμί
Τσουρέκι
Κρουασάν
5877 Επισκέπτες:

Δημητσάνα
Αρκαδία

Τηλέφωνο: 2795032713
Κινητό: 6981468936 (Υπεύθυνη Καταστήματος)

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: